COVID 19/Corona

 

 

 

 

Lieve lezers

Voor velen is het dagelijks wakker worden in een nachtmerrie.
Zoveel mensen worden ernstig ziek, er heerst veel angst en onwetendheid.
We maken ons zorgen, voor onszelf , onze families , onze naasten en misschien wel onze baan.

Door het COVID 19 virus ben ik tijdelijk niet meer aan het werk. Gelukkig kan ik mij door al het werk met de website en het bloggen voor andere websites nog met mijn vak bezig houden.
Maar wat mis ik mijn collega’s en patiënten!

NoodService!

 

Voor ieder die vragen heeft met betrekking tot de mondgezondheid kan mij privé via de website of per mail vragen stellen.
Heb je geen spoedklacht in de mond, maar maak jij je wel zorgen om het tandvlees of iets ander tandheelkundigs dan kan je mij bereiken via de mail:

info@gebitsgeluk.nl

 

2 gedachten over “COVID 19/Corona”

 1. BESTE Mevr. D Laarse,

  Ik vindt het een hele erge Virus die Covid 19 nu voor ieder levend wezen op dit moment?
  Mijn tandarts heeft de afspraak op Dinsdag. 9:10 24-3-2020 niet laten doorgaan, daar ben ik zelf helemaal niet blij mee, want ik heb last van aften en ontsteking in mijn mond,
  het gaat hierbij om mijn Linker bovenkies die hij 13 Maart ll om 10:00 heeft behandeld(zenuwbehandeling gaatje vullen),Nu vindt ik het niet leuk om bij hem 7 Mei om 9:30 op zijn tandartspraktijk te komen,ik sta ben een beetje sceptisch tegenover hem nu of ik het wel vertrouw of hij mijn ( onsteking) pijn kan wegnemen.
  Ik vraag me dan ook om advies bij u wat ik dan moet doen als ik 7 Mei 9:30 2020bij hem.Op afspraak moet komen voor die Controle van mijn Linker bovenkies, hoe kan ik dan minder last krijgen, eventueel op natuurlijke homeopathisch de kies laten genezen.
  Ik ben ook bang dat ik bij hem weg zal gaan/(misschien) als hij mij geen duidelijkheid geeft wat ik moet doen, want een paracetamol innemen werkt ook niet altijd en antibiotica “I don’t know “dus heb ik maar nu veel langer moeten wachten voor een afspraak ik hoop dat ik dan rustig genoeg ben om naar zijn afspraak te gaan bij Lentemondzorg te Eindhoven a.s 7 Mei 9:30 2020! Misschien valt het wel mee?
  Dit was mijn Verhaal!
  Als u dat wil kunt U me een mail terugsturen.
  Als U het nodigt vindt eventueel telefonisch met me contact opnemen,of
  moet ik u terugbellen, daar kunt u zelf over beslissen wel of niet !
  Ik wens overigens iedereen daar in Haarlem en omstreken hier in NL veel Sterkte Beterschap toe met deze Corona Virus etc!

  Groet Van Glenn!

  1. Hoi Glenn,

   Wat vervelend deze situatie voor jou!
   Toch zou ik wel even naar deze afspraak toegaan. Soms kan een vulling qua hoogte aanpassen al mega verschil maken en de pijn wegnemen of verlichten.
   En misschien is er meer aan de hand en kan de tandarts dat ook zien.
   Pijn aan een speciale plek is niet met een homeopathisch middel te verhelpen.
   Bij gevoelige gevulde kiezen wil sensodyne tandpasta nog wel eens verlichting geven.
   Stap 1 toch even in mei naar de tandarts gaan.
   Heel veel succes en sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *